Villa Bon Papa
nl fr en
Open sinds 1 juli 2018
Villa Bon Papa (gevel)
Villa Bon Papa (inkom)
Villa Bon Papa (inkom) Villa Bon Papa (inkom)

Logeren in de oudste villawijk van De Panne

Villa Bon Papa is een kustvilla gelegen in de Dumontwijk, de oudste villawijk van De Panne. De woning, gebouwd in 1924, maakt deel uit van het beschermde stadsgezicht en bepaalt daardoor mee het authentieke karakter van deze wijk.

Villa Bon Papa werd in 2017-2018 volledig gerenoveerd tot een gezellige, hedendaagse bed & breakfast met een verfrissende zee-toets.

Ligging

B&B op een boogscheut van de zee

Onze unieke bed & breakfast is de ideale uitvalsbasis voor wie de kust en de polders op een rustige en charmante manier wil ontdekken. Laat je innemen door de ruime kamers, de authentieke trappenhal en de gevarieerde ontbijtjes met verse, streekgebonden producten. Op 3 minuten wandelafstand van het strand, de duinen, de kusttramhalte en het commerciële stadscentrum vormt deze locatie de perfecte plek om er eventjes met z’n tweetjes op uit te trekken.

Omgeving

Luxekamers met privébadkamer

We bieden drie luxekamers aan met elk aansluitend een badkamer en toilet. Het ontbijt wordt aangeboden in de eetruimte met rechtstreeks zicht op de mooie Dumontwijk. Onze gasten kunnen er genieten van een heerlijk en gevarieerd ontbijt met dagverse producten. Wij schikken ons graag naar de individuele wensen van de gasten en helpen hen graag op weg met tal van insider-tips!

Kamers


© 2023 Villa Bon Papa · · · Site by iBram