Villa Bon Papa
nl fr en
Open sinds 1 juli 2018
Strand van De Panne Dumontwijk De Panne Wandelen in De Panne Suppen in de Noordzee Zicht op De Panne Pier Kloeffe Duinen

Het strand

De Panne heeft het breedste en zonnigste strand van België, begrensd door een prachtig duin natuurgebied. Goed voor uren strand- en duinplezier overdag of een romantische strandwandeling bij zonsondergang!

Wandelen in bos en duinen

Geniet van de mooie natuurreservaten in en rond De Panne. Laat je verrassen door het uitgestrekte Westhoekreservaat, de fossiele duinen van Cabour, de Oosthoekduinen, de Houtsaegerduinen en het Calmeynbos.

Fietsen en mountainbike

Zin in een weekendje fietsen? De panne en omstreken biedt tal van mooie routes zoals de Cobergherroute, de Veurnse Ambachtroute of de Noordzeeroute. Ook een kijkje nemen net over de Franse grens is een leuk alternatief.

Mountainbikers kunnen eveneens hun hartje ophalen in de Moeren, het Calmeynbos en rond de Hoge Blekker. De Paul Herygersroute en de Ringslotroute bieden de mountainbiker een mooi parcours in en rond De Panne!

We geven onze gasten graag extra tips en werken samen met de lokale fietsverhuurder. Fietskaarten liggen ter beschikking in onze B&B!

Surfen, kiten, suppen en zeilwagenrijden

Eerder avontuurlijk aangelegd en klaar voor een initiatie windsurfen, kitesurfen of zeilwagenrijden? Side Shore Surfers De Panne en zeilwagenclub De Krab bieden tal van mogelijkheden aan voor zowel leken als gevorderde waterratten!

Net over de grens

De Opaalkusten met Cap Gris Nez en Cap Blanc Nez of de mooie markt van Bergues met zijn gezellige terrasjes … Op maximum één uur rijafstand van De Panne kun je het gezellige Frans–Vlaanderen ontdekken.

De Panne en andere Belgische kustgemeenten

De Belgische kust kan het best verkend worden vanuit De Panne met de kusttram. De dichtstbijzijnde tramhalte (De Panne Centrum) bevindt zich op 2 min. wandelafstand van de B&B. Een efficiënte manier om een daguitstap te plannen naar Nieuwpoort of Oostende.

Westhoek en hinterland

Zin om wat langer in onze B&B te verblijven en kennis te maken met het hinterland? Een uitstap naar Veurne, Diksmuide of Ieper is zeker de moeite waard!

Gastronomie

De Panne biedt tal van leuke adresjes voor een heerlijke lunch of een gezellig diner. Je hebt er keuze uit een uitgebreid aanbod aan restaurants, gaande van sterrenmenu’s tot een eenvoudige maar heerlijke portie mosselen met frietjes. Puur genieten op unieke locaties! We helpen onze gasten graag met tips en tricks!

Golf

Fan van de golfsport? ‘Golf ter Hille’, één van de mooiste en recenste golfprojecten in Vlaanderen, bevindt zich op enkele kilometers van De Panne. Maar liefst 84 hectare en 27 holes waar de nooit aflatende wind een ware challenge vormt!


© 2023 Villa Bon Papa · · · Site by iBram